За агенцијата

Почитувани,

Во октомври 2014 година е формирана Туристичката агенција ТЕРРА ТРАВЕЛ СКАЈ со лиценца "А"- за вршење на туристичка дејност.Наша основна цел е да понудиме пред се квалитетна услуга за Вас како наши клиенти.

При основањето особено важно беше составувањето на кадарот. Приоритретно за нас беше да формираме тим кој ќе има повеќегодишно искуство во полето на туризмот, затоа што само такви луѓе може да понудат врвна услуга за Вас. Тим кој ќе биде со вас од правењето на резервација па се до завршувањето на програмот. Токму поради тоа што сме новооснована туристичка агенција, несомнено ќе се трудиме да се докажеме и да ја стекнеме вашата доверба.

 

ТЕРРА ТРАВЕЛ СКАЈ ги нуди следните услуги:

  • Туристички аранжмани
  • Авионски билети за сите светски и европски дестинации
  • Сите видови на патнички осигурувања
  • Автобуски билети за голем број на европски дестинации
  • Групни патувања
  • Орзанизирање семинари, саеми и конгреси
  • Ви благодариме што не избравте нас.

 

Со почит,
ТЕРРА ТРАВЕЛ СКАЈ

Користиме "колачиња" (cookies) за да обезбедиме најдобро корисничко искуство и функционалност на веб страната.
Ако продолжите, ќе претпоставиме дека разбирате и прифаќате. Повеќе детали