Контакт

ТЕРРА ТРАВЕЛ СКАЈ дооел

ул. Македонија ( Палата Македонија )


Тел: 00 389 2 3100 199
        00 389 2 3100 177

Факс: 00 389 3 118 381


E-mail: terratravel@terratravel.com.mk
 

ТЕРРА ТРАВЕЛ СКАЈ Куманово

Тел: 00 389 23100 199

       00  389 3100   177

Факс: 031-550748

 

E-mail: kumanovo@terratravel.com.mk

 

*
*

Користиме "колачиња" (cookies) за да обезбедиме најдобро корисничко искуство и функционалност на веб страната.
Ако продолжите, ќе претпоставиме дека разбирате и прифаќате. Повеќе детали