Зима 2020/2021

Попусти за рана уплата!

8-ми Март

Велигден

Лето 2020

Попусти за рана уплата!

Дубаи

Пакет 8 дена/7 ноќи
Пакет 5 дена/4 ноќи
Пакет 4 дена/3 ноќи

Eгипет

Тајланд

Пакет 10 дена/7 ноќи
Пакет 10 дена/7 ноќи
Пакет 12 дена/9 ноќи
Пакет 12 дена/9 ноќи
Пакет 15 дена/14 ноќи

Wellness & Spa

Индивидуален Ценовник
Oд 52 €

Mакедонија

ТОП ПОНУДА
Од 29 €
Индивидуален Ценовник
Од €

City Break

Авионска Програма
Од 249 €
Авионска Програма
Од 249 €
Авионска Програма
Од 159 €
Авионска Програма
Од 264 €
Авионска Програма
Од 169 €
Авионска Програма
Од 419 €
Авионска Програма
Од 457 €

AUSTRALIA STUDYCARE

Генерални информации
Најчесто поставувани прашања

ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

Хотели со 3*,4*, 5*
Од 485 €
Хотели по избор 3*,4*,5*
Од 1395 €
Хотели со 4* и 5*
Од 1195 €
Хотели по избор 4*,5*
Од 1495 €
Хотели со 4* 5*
Од 1095 €
Хотели со 4* 5*
Од 1295 €
Хотел 3*,4*,5*
Од 632 €

Промоци за Авио Билети

Промоција Дубаи

Лето 2021