Хотели-Сопствен Закуп

15% попуст за уплата до 31.10.2017
-25% попуст за уплата до 15.11.2017
-10% попуст за уплата до 30.09.2017
-20% попуст за уплата до 30.09.2017
-15% попуст за уплата до 31.10.2017