Ноемвриски Понуди

Полупансион
39 €
Полупансион
Од 33 €
Полупансион
24,2 €
All Inclusive
Oд 22,5 €
Специјална Понуда
19,5 €
Промо цени
Од 19 €
Промо цени!
Од 18,7 €
All Inclusive
22 €
Специјална Понуда
22,4 €

Mona 5*

Специјални цени
Oд 40 €
Специјални цени
Од 45 €

Декемвриски Понуди

Специјална Понуда
22 €
Авионски Превоз
199 €
Авионски Превоз
199 €
Авионски Превоз
199 €
Авионски Превоз
599 €
Автобуски Превоз
89 €
Автобуски Превоз
65 €
Автобуски Превоз
96 €
Специјална Понуда
27 €

Нова Година 2015

Автобуски Превоз
69 €
Специјални Пакети
Авионски Превоз
299 €
Авионски Превоз
199 €
Автобуски Превоз
299 €
Авионски Превоз
425 €
Авионски Превоз
699 €
Авионски Превоз
499 €
Авионски Превоз
599 €
Автобуски Превоз
Од 69 €
Автобуски Превоз
99 €

Хотели Зима 2015-ФИКСЕН ЗАКУП

-15% за уплата до 20.11/14
Oд 39 €
-15% за уплата до 15.11/14
Oд 27,5 €
ПРОМО ЦЕНИ
Од 21,5 €
-10% за уплата до 14.11/14
Од 17,75 €
ПРОМО ЦЕНИ
Од 22 €
-10% за уплата до 30.11/14
Од 26,4 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Oд 23 €
Специјални цени до 15.11/14
Од 21,2 €
Редовен Ценовник
Од 25 €

Банско 2014/15

Хотел+Ски Карта+Ски Школа
Од183 €
Попуст -10% за уплата до 30.11/14
Oд 32 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
28,5 €
Попуст -15% за уплата до 20.11/14
Од 39 €
Days Promotion 6=7
Од 27,5 €
Попуст -10% за уплата до 30.11/14
Oд 20 €
Попуст -10% уплата до 30.11./14
42,9 €
Попуст -25% уплата до 30.11/14
Од 24,7 €
Попуст -10%уплата до 30.11/14
Oд 25,3 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 23 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
31,35 €
Попуст -15%уплата до 30.11/14
24,2 €
ПРОМО ЦЕНИ!
Од 21,5 €
Попуст -10% уплата до 25.11/14
Од 18,5 €
DAY PROMOTION 5=7
35 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 20,9 €
Попуст -15% за уплата до 31.11/14
Oд 26,4 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Oд 30,8 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 19,8 €
DAY PROMOTION 6=7
Oд 44 €
Попуст -10%уплата до 30.11/14
Од 19,5 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 22 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Oд 20,9 €
Попуст -15% уплата до 30.11/14
Oд 20,9 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
36,3 €
Попуст -10% за уплата 30.11/14
37 €
Попуст -10% уплата 30.11/14
Од 23,65 €
DAY PROMOTION 6=7
Од 25 €
DAY PROMOTION 6=7
Од 22 €
Попуст -20% уплата до 30.11/14
Од 14,3 €
DAY PROMOTION 6=7
Oд 25 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
20,9 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Oд 19,8 €
DAY PROMOTION 6=7
Од 19,75 €
Попуст -10% уплата 30.11/14
Oд 13 €
Попуст -15% уплата до 30.11/14
Oд 17,25 €

Разлог 2014/15

Попуст -10% уплата до 29.11/14
Од 39 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
36,3 €
Попуст -10% уплата до 15.12/14
Oд 24 €
Попуст -10%уплата до 30.11/14
Oд 18 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 17,5 €
Попуст-10% уплата до 30.11/14
Oд 15,5 €

Боровец 2014/15

Од 226 €
Попуст -10% за уплата до 30.11/14
Oд 34 €
Промо цени
Oд 57 €
Попуст -15% уплата до 30.11/14
Oд 29,7 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 26,4 €
Гратис Ноќевање
Од 29.7 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
27,5 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
26,4 €
Специјални цени
Од 68,2 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Oд 51,5 €
Гратис Ноќевање
Oд 29,5 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 27,5 €
Гратис Ноќевање
Од 19,8 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Oд 25,3 €
Гратис Ноќевање
Oд 9,75 €

Пампорово 2014/15

Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 20,9 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Oд 24 €
Попуст -10% уплата до 30.11/14
Од 42,5 €
Попуст -15% уплата до 30.11/14
Oд 23 €
Промо Цени!
Oд 24 €

Копаоник 2014/15

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА 7=6 за17.12-25.12.2014
Специјална Понуда 7=6 /17.12-25.12.2014
Наем на Апартман
Од 45 €

Златибор 2014/15

Mакедонија

ТОП ПОНУДА
Од 29 €
Индивидуален Ценовник
Од 29 ВВ €
Индивидуален Ценовник
Од 26 €
Индивидуален Ценовник
Од 18 €
Индивидуален Ценовник
Од €

Wellness & Spa

Индивидуален Ценовник
Од 23,25 €
Индивидуален Ценовник
Индивидуален Ценовник
Oд 52 €
Индивидуален Ценовник
Од 23,92 €
Индивидуален Ценовник
Од 22 €
Индивидуален Ценовник
Од 20 €
Индивидуален ценовник
Од 13 €

City Break

Авионска Програма
Од 249 €
Авионска Програма
Од 249 €
Авионска Програма
Од 159 €
Авионска Програма
Од 264 €
Авионска Програма
Од 169 €
Авионска Програма
Од 419 €
Авионска Програма
Од 457 €

AUSTRALIA STUDYCARE

Генерални информации
Најчесто поставувани прашања

ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

Хотели со 3*,4*, 5*
Од 485 €
Хотели по избор 3*,4*,5*
Од 1395 €
Хотели со 4* и 5*
Од 1195 €
Хотели по избор 4*,5*
Од 1495 €
Хотели со 4* 5*
Од 1095 €
Хотели со 4* 5*
Од 1295 €
Хотел 3*,4*,5*
Од 632 €